Avainlippu-neulosÖko-Tex Standardi 100

Ekologisuus

Ota yhteyttä...

Ekologiset neulokset

Haluamme kantaa vastuumme ympäristön tulevaisuudesta tarjoamalla asiakkaillemme ekologisempia materiaaleja ja pienentääksemme jättämäämme hiilijalanjälkeä.

Tuotevalikoimastamme löytyy luonnonmukaisesti viljeltyä bio-orgaanista puuvillaa, kierrätyspuuvillaa, nopeasti uusiutuvasta bambusta valmistettua viskoosibambua sekä Tenceliä®. Luonnonkuiduista puuvillan lisäksi käytämme myös hamppua ja merinovillaa. Merinovilla-valikoimastamme on saatavana myös eettisesti tuotettua, Mulesing-vapaata villaa. Kysy lisää...

Neuloksillemme on myönnetty Öko-Tex® standardi 100, luokka II. Poikkeuksena tähän ovat hamppu-, polyamidi- ja Nomex-neulokset sekä niiden sekoitteet.

Orneule Oy noudattaa suomalaisia ja eurooppalaisia ympäristölakeja, jotka kieltävät useiden maailmalla vielä käytössä olevien kemikaalien käytön ja jotka ovat olleet jo vuosikymmeniä tiukempia kuin muualla maailmassa.

Valmistamalla laadukkaita neuloksia haluamme tukea kestävää kehitystä. Tavoitteenamme ei ole valmistaa kertakäyttöisiä materiaaleja, vaan neulosta, josta valmistetut tuotteet säilyvät kantajallaan kauniina käytössä vuodesta ja pesuista toiseen.

Orneule Oy:n tuotteet ovat alusta loppuun Suomessa neulottuja ja viimeisteltyjä ja siksi tuotteillemme on myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.